avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 615 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Prelungire valabilitate punct de lucru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Prelungire valabilitate punct de lucru

Pentru prelungirea valabilitatii punctului de lucru este necesara redactarea hotararii AGA si facut dosar pt depunere mentiuni sau este de ajuns sa depun anexa la ctr de inchiriere impreuna cu formularul nr. 6 - Cerere de depunere si/sau mentionare acte??? :-/

Va multumesc anticipat!!!
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:20, 18 Mai 2011
Anexa la contract si depunere/mentionare acte (pentru orice tip de sediu e la fel).
Nu este necesar act aditional la actul constitutiv.
Poti depune act aditional la contractul de inchiriere (nu "anexa")
si formularul de depunere si mentionare acte.

Alberto Kurtyan
Deschidere punct de lucru
In cazul in care urmeaza sa va desfasurati activitatea altundeva decat la sediul social al societatii aveti nevoie de deschiderea unui punct de lucru.

Deschiderea unor puncte de lucru implica urmatoarele:
Incheierea unui contract ca dovada de spatiu pentru punctul de lucru: contract de inchiriere, comodat, etc. incheiat intre proprietarul spatiului si societate. .

Depunerea la Registrul Comertului un dosar care sa contina : hotararea adunarii generale a asociatilor - AGA pentru deschidere punct de lucru, copie dovada spatiu, (acordul asociatiei de proprietari si acordul vecinilor in cazul in care spatiul este situat intr-un apartament de bloc) cerere si anexa pentru activitatea pe care o veti desfasura la acel punct de lucru si plata taxelor aferente la Registrul Comertului.

Buna ziua,

Am deschis un punct de lucru anul trecut in iunie, cu o perioada de valabilitate de 1 an. Intre timp, proprietarul cu care am semnat contractul de inchiriere, a vandut spatiul inchiriat, contractul ramanand insa valabil, dar cu un nou proprietar. Acum cand voi merge la registrul comertului pentru prelungirea punctului de lucru, trebuie sa merg cu un nou contract, semnat intre mine si noul proprietar, nu?
Da. Cu cel nou.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mandat administrator, radiere punct de lucru/deschidere punct de lucru nou, prelungire sediu social lavynyaa lavynyaa Buna ziua! Va rog frumos sa ma ajutati!! Sunt angajata la o societate comerciala, am descoperit in dosarele de \"corporate\" ale firmei diverse probleme ... (vezi toată discuția)
Prelungire valabilitate sediu secundar(punct de lucru) registrul comertului romeopreda romeopreda Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea intrebare. La reinnoirea contractelor de inchiriere trebuie ajuns la registrul comertului sa ... (vezi toată discuția)
Vreau sa-mi deschid un srl intr-un spatiu inchiriat. tonix tonix Salut, Vreau sa-mi deschid un SRL si nu sunt proprietar, pot sa inchiriez spatiu . Ce implica asta (acte ,etc) Multumesc ! (vezi toată discuția)