avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general PFA - AVANTAJE - DEZAVANTAJE
Discuție deschisă în Contabilitate în general

PFA - AVANTAJE - DEZAVANTAJE

Buna ziua,
as dori sa-mi spuneti care sunt avantajele si dezavantajele unui PFA.
Sun salariata la 2 unitati cu contract individual de munca cu o norma de 12 ore/zi, la care platesc contributiile catre stat, intrebarea este ca ma mai pot angaja la o alta unitate cu contract de munca cu 2 ore/zi?
Multumesc, Gabriela.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 14:56, 17 Noiembrie 2011
Puteti sa va faceti un pfa cu care sa incheiati contracte de prestari servicii potrivit codului civil cu cat mai multi clienti(asta depinde daca se poate ca nu ne-ati spus ce prestati) si sa va platiti contributiile sociale si impozitul, functie de venitul realizat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transformare ContSters60781 ContSters60781 Sunt utilizatori ai caror firme au cazut de acord cu angajatii sa nu mai lucreze cu acestia in baza contractelor individuale de munca ci in baza unor contracte ... (vezi toată discuția)
Contract de colaborare eric2 eric2 Buna seara, Daca am contract de colaborare cu o firma salariul de pe acest contract este trecut in cartea de munca? Mi se asigura plata la casele de ... (vezi toată discuția)
Plata contributii la pfa Jipa2017 Jipa2017 Bună ziua, acum lucrez la un Pfa cu norma de 8 ore, dacă optez sa lucrez la Pfa 4 ore și în alta parte alte 4 ore,cât va plăti cel de la Pfa ... (vezi toată discuția)