avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1195 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Legatarul Universal si alte mosteniri din familie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Legatarul Universal si alte mosteniri din familie

Sunt legatarul universal al sotului meu decedat. Nu avem copii.
Acum a murit si sora lui, si nu are nici un fel de mostenitori.
Eu am dreptul la mostenire?
Cel mai recent răspuns: ContSters141818 , utilizator 08:22, 18 Noiembrie 2011
Nu, nu puteti fi daca Sotul dvs a decedat primul. Daca supravietuia decesului surorii puteati prin retransmitere. Ramaneti mostenitor numai dupa sot.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire apartament oticamy oticamy Buna ziua, Matusa mea (sora bunicii mele) are un apartament si nu are copii. A fost casatorita dar a divortat acum vreo 30 de ani. Matusa si bunica au mai ... (vezi toată discuția)
Succesiunea cora11 cora11 socrii mei aveau doi copii, unul care e sotul meu si o fata care a fost maritata si avea un copil. socrii mei au decedat si sora sotului meu( cumnata mea) a ... (vezi toată discuția)
Succesiune ion01 ion01 In 1997 am cumparat o casa (CU CONTRACT DE VANZARE-CUMPARARE) de la o persoana in varsta, necasatorita, fara parinti in viata si fara copii. In 2009 mi-a ... (vezi toată discuția)