avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general combustibil
Discuție deschisă în Contabilitate în general

combustibil

buna ziua,

am o nelamurire :(, daca ma poate ajuta cineva: suntem o firma de transport, si avem masini euro 5, care folosesc add-blue, un combustibil care reduce noxele. cum il bag in contabilitate ca si combustibil, ca si materiale consumabile sau ii fac analitic la combustibil?
multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 22:20, 18 Noiembrie 2011
Analitic la combustibil si faceti Bon de consum .
multumesc pt raspuns, dar noi avem carduri de motorina + alte cheltuieli si ne vine factura de la furnizor, deci nu trebuie sa mai fac bon de consum. doar seful doreste sa vada la sf lunii/anului ce cheltuieli s-au facut pe ficare chestie in parte :hammer:
Puteti sa faceti oricate situatii speciale in functie de ce doresc sefii dvs. Acestea se fac extracontabil. Daca furnizorul aplicatiei informatice le poate face si firma e dispusa sa plateasca, atunci e foarte bine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura combustibil: cu sau fara receptie? andrei44 andrei44 Am urmatoarea situatie: camioanele firmei se alimenteaza cu motorina de la statie de mai multe ori pe luna, dup caz. La sfarsitul lunii, firma respectiva emite ... (vezi toată discuția)
Bon de consum motorina dncmn78 dncmn78 Buna-ziua , Am o firma de constructii si folosesc utilaje cu motorina. Am intrebat si la finante(ca sa fiu mai sigura ) in ceea ce priveste deducerea TVA si ... (vezi toată discuția)
Decontare bonuri benzina petrom adrianadamian2009 adrianadamian2009 Intrebare: In cazul in care o societate comerciala cumpara bonuri de benzina de la PETROM, pe baza de factura, pentru justificarea in contabilitate si ... (vezi toată discuția)