avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 385 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Ce statut ar trebui sa aleg?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Ce statut ar trebui sa aleg?

Vreau sa deschid un site cu anunturi turistice si as vrea sa stiu ce statut este cel mai recomandat pentru aceasta activitate.

Anunturile care se vor inscrie in acest site pe parcurs as vrea sa le fac cu plata. X%(sau suma fixa) pentru fiecare client ori pentru fiecare anunt inscris, nu m-am hotarat inca. Ce statut credeti ca este cel mai ok pentru aceasta activitate astfel incat sa nu-mi platesc toate castigurile statului.

O alt intrebare ar fi cu privire la chitante/facturi. Daca ar fi sa dau facturi pentru fiecare anunt va dati seama ca ar fi ceva imposibil.
Cel mai recent răspuns: ellada , utilizator 15:06, 27 Noiembrie 2011
Exact, de aceea eram foarte mirat.
Pana la urma din ce m-am interesat, cel mai convenabil ar fi un pfa. Ce cod caen ar trebui sa aleg pentru aceasta activitate?
Daca am doua site-uri de acelasi tip(anunturi), pot utiliza acelasi pfa? Cu facturile cum se procedeaza?

Multumesc pentru raspunsurile primite pana acum.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinere licenta de turism ContSters120429 ContSters120429 In vederea deschiderii unei agentii de turism online,persoana care detine brevet de turism si asigura conducerea operativa a agentiei este insarcinata.Cum ... (vezi toată discuția)
Caen anunturi, adsense, produse/servicii digitale alexran alexran Lucrez la un proiect online care include pe aceeasi platforma: 1. un serviciu de anunturi (vanzari/cumparari, oferte de joburi, etc); 2. spatiu de reclama ... (vezi toată discuția)
Intermediere turism medical - cod caen alexandrapatache alexandrapatache Pe codul caen 7490 de poate infiinta o firma care sa desfasoare activitati de consultanta si intermediere in turism medical ? Stiu ca legislatia permite ... (vezi toată discuția)