avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 671 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Intermediere Turism Medical - COD CAEN
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Intermediere Turism Medical - COD CAEN

Pe codul caen 7490 de poate infiinta o firma care sa desfasoare activitati de consultanta si intermediere in turism medical ?

Stiu ca legislatia permite infiintarea unui departament in cadrul unei agentii de turism, dar eu vreau sa fac consultanta si intermediere , nu turism.

Multumesc.

Cel mai recent răspuns: alexandrapatache , utilizator 15:39, 23 Octombrie 2012
In nici un caz 7490.
Multumesc.Ati putea, va rog, sa imi spuneti ce cod CAEN pot sa folosesc pt a infiinta o astfel de firma ? Multumesc .
Eu personal nu inteleg exact ceea ce doriti sa faceti, ba e turism, ba e consiliere-consultanta, poate detaliati un pic !
Mai exact ... aduc straini din Fr,Germania,Italia ...in Romania pentru diverse tratamente.Eu cumpar pachete turistice(de la o agentie de turism partenera) si pachete medicale (direct de la spitalulul cu care am incheiat parteneriat) pt pacientii mei din afara.Noi ii vom ajuta sa aleaga varianta care li se potriveste cel mai bine atat pe partea medicala ( recomandandu-le un spital specializat pt tratarea afectiunii de care sufera) cat si recomandari pt a vizita si a se relaxa in Romania.
Ultima modificare: Marți, 23 Octombrie 2012
alexandrapatache, utilizator
Sa inteleg ca d-voastra cumparati acele pachete turistice pe firma d-voastra si apoi le revindeti?

Alte discuții în legătură

Pfa sau ii pentru intermedieri in turism mamaleone mamaleone Doresc ca prin intermediul unui website sa intermediez intre turist si administratorul unitatii de cazare inscris pe acel website. Initial am studiat ... (vezi toată discuția)
Cod caen 7912 adinutza05 adinutza05 as dori sa stiu care este codul caen pt agentia de turism detailista?am certificat de inregistrare cu cod caen 7912 agentie de turism turoperatoare,dc doresc ... (vezi toată discuția)
Cod caen prestatori de servicii ContSters251845 ContSters251845 Care este codul CAEN aferent prestatariilor de servicii? (vezi toată discuția)