avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Venit salarial brut vs salariu brut
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Venit salarial brut vs salariu brut

Va rog frumos sa imi spuneti care este diferenta intre venitul brut realizat lunar si salariul lunar brut, si ce se ia in considerare la momentul actual in calculul stabilirii indemnizatiei de somaj ?
Cel mai recent răspuns: ana-cer , moderator 09:51, 20 Noiembrie 2011
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Salariul lunar brut reprezinta salariul de incadrare al unui angajat, cel specificat in CIM.
Venitul lunar brut reprezinta totalul sumelor brute primite de un angajat in cursul unei luni, care include salariul brut.
De exemplu, venit lunar brut= salariu lunar brut + sporuri + indemnizatie concediu medical + prime + ajutoare conform CCM.
Pentru indemnizatia de somaj se iau in calcul salariile brute realizate in 12 luni anterioare.
Ultima modificare: Duminică, 20 Noiembrie 2011
ana-cer, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul indemnizatie de concediu si venit net eduardvl eduardvl Buna ziua, Rog respectuos sa-mi fie prezentat, detaliat, modul de calcul a indemnizaţiei de concediu si a venitului net, aferent lunii septembrie 2012, ... (vezi toată discuția)
Calcul cuantum concediu de odihna ? cristiannegru cristiannegru pe perioada concediului de odihna, care este cuantumul salariului brut ? se ia in calcul sporul de vechime + spor de conditii vatamatoare ? Un coleg mi-a spus ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa plecari voluntare andreea410 andreea410 Buna seara. Am o nelamurire cu privire la calcularea indemnizatiei de somaj. Am plecat de la firma la care lucram prin programul de plecari ... (vezi toată discuția)