avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1237 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... caut avocat la cedo
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

caut avocat la cedo

vreau sa imi angajez un avocat la cedo pentru un caz penal .
am fost condamnat la 3 ani inchisoarepentru un furt fara sa fiu vinovat cu nimic ,de judecatoria urziceni ,tribunalul ialomita ,curtea de apel bucuresti mia respins recursul ca ne fondat dosarul nr. 481/330/2010 al judecatoriei urziceni judetul ialomita .
am depus cerere de revizuire si astept raspuns .am ramas definitiv la 13 .01.2011
caut un avocat pe care sa ma sustina la cedo pentru a da justitia romana in judecata pentru abuz puteti consulta dosarul pe situl judecatorie urziceni .
vreau sa depun cerere la cedo cat mai repede va rog ajutati ma
cu stima.
recomandatimi un avocat la cedo?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:30, 19 Noiembrie 2011
eu de unde sa stiu ca exista acest termen de 6 luni atunci unde sa ma plang??
care hotarare am fost przent la recurs si hotararea curtii de apel sa dat adoua zii
necunoasterea legilor sau a procedurilor CEDO nu puteti sa o atacati nicaieri.
aveti dreptate dar e un caz in care revizuirea este necesara pentru cineva ne vinovat
sincer, nu vad nici o sansa in acest caz la CEDO, insa incercati sa rezolvati ceva in revizuire

Alte discuții în legătură

Plangere la cedo darisdinu darisdinu buna seara ! sant un cetatean care a suferit un abuz din partea justitiei din romania am fost condamnat fara sa fiu vinovat la 3 ani de inchisoare. in data ... (vezi toată discuția)
Ma poate ajuta cineva cand e termenul la care voi putea sa ma adresez la cedo michy michy pronuntarea a ramas definitiva pe 03.11.2009,dar acum am o cerere de revizuire in octombrie.de cand se ia in considerare de la ultima pronuntare ramasa ... (vezi toată discuția)
Cerere de revizuire respinsa grosu48 grosu48 Ce pot face daca mi s-a respins cererea de revizuire prin incalcarea jurisprudentei CEDO(cererea 18183 Martocian vs ... (vezi toată discuția)