avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 302 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... acte aditionale Itm Bucuresti - vinerea
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

acte aditionale Itm Bucuresti - vinerea

va rog mult si daca se poate cat mai repede sa-mi spuneti daca maine , vineri se inregistreaza acte aditionale la Itm Bucuresti. stiu ca vinerea nu inregistreaza contracte de munca, dar de acte aditionale chiar nu stiu..... am un act adit cu 01.10 si maine treb sa-l inregistrez


va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: adelaida_07 , utilizator 09:30, 6 Octombrie 2008
Nu se inregistreaza acte aditionale, decizii si c.i.m. in ziua de vineri la ITM Bucuresti.
Multumesc si eu , eram interesata de acest program al ITM pr vineri ;dar luni se mai pot inregistra contracte cu data angajarii 16.09.2008? (avand in vedere ca se cam expira termenul?)
Din punctul meu de vedere da, intrucat data de 05.09.2008 este duminica.
Programul ITM este acelasi in toata tara:
Primiri de documente la ghiseu:luni, marti, joi = 8.30-13.30, miercuri = 8.30-18.30
Eliberari de documente: luni, marti, joi = 13.30-16.30, vineri = 8.30 =16.30
Termenul de 20 de zile pentru inregistrarea unui CIM este termenul maxim. Mie nu mi s-au primit CIM mai tarziu, pe motiv ca data maxima a picat sambata sau duminica.
Termenul de 20 zile calendaristice ca orice termen de decadere se calculeaza conform legii ultima zi ,daca este o zi libera sau sarbatoare legala, este prima zi lucratoare.
Nu au nici un motiv sa refuze inregistrarea actelor aditionale.

@ topvion
Multumesc si eu , eram interesata de acest program al ITM pr vineri ;dar luni se mai pot inregistra contracte cu data angajarii 16.09.2008? (avand in vedere ca se cam expira termenul?)

Asa cum specifica legea un CIM se incheiei anterior datei de incepere a activitatii.
Temenul de 20 zile pentru inregistrare este de la data INCHEIRII CIM, nu de la data inceprii activitatii. Daca CIM a fost incheiat doar cu 1 zi inainte va mai aflati in termen....................altfel l-ati depasit.

Alte discuții în legătură

Cartea de munca ancadaniela75 ancadaniela75 Eu mi-am dat demisia de la 1 iunie cu preavizul de 15 zile. De pe 16 iunie am incetat activitatea in acea firma. Am tot sunat la firma si mi s-a spus ca mai ... (vezi toată discuția)
Adeverinta pentru ani de munca liaminea liaminea buna seara,as dori sa aflu de unde ar mai putea sotul meu sa primeasca o adeverinta referitoare la perioada lucrata pe litoral, ca si chelner in perioada ... (vezi toată discuția)
Întrebare arhivă firmă stefyscorici stefyscorici Caut o firmă din Targu Mures cu sediul pe Str. Depozitelor ICRTI în perioada 1988 -1991 Aș dori să știu unde se află sau dacă sa desfințat unde sunt ... (vezi toată discuția)