andymaurul a scris:
PARTEVATAMATA2010 a scris:
catre avocatPetre: dle avocat, ati facut vreodata un recurs? unde il depuneti? daca J1 da o decizie, il depuneti la J1....de acolo pleaca la TB sau CAB....alegerea nu mi-a apartinut, ma intrebati inutil de ce mi-a venit sa adresez recursul catre CAB
Tocmai acest aspect a fost sesizat in mod corect de catre colegul meu.Puteti promova o cale de atac extraordinara,invederand instantei de judecata existenta acestui ...viciu de procedura.
Dar,daca tot il acuzati pe domnul avocat,ne puteti explica de ce ati invocat prevederile noului CPP,probabil cel de-al doilea recurs al dvs.fiind intemeiat pe dispozitiile acestuia?
Nu il acuz, ii reprozez ca mi-a reprosat ceva, dar reprosul sau e absurd. Cunosc stilul masculin si e mai putin bazat pe logica, eu nu ma supar ca cineva nu si-o foloseste cand nu e platit, ma deranjeaza ca nu si-o foloseste dupa ce e platit. Deci inca il pot angaja pe dl petre sau pe dvs., dle maur.......dar dvs., dle maur spuneti ca nu exista un viciu de procedura pe linia "solutiei mai proaste".....Parchetul ar fi vrut sa ma linseze in sala de judecata, totusi s-a opus din rasputeri deciziei prime si secunde a J1, a facut chiar recurs alaturi de mine (in faza cu Tribunalul l-a inaintat in scris!)....aia care lucreaza la Parchet sunt tampiti, recunosc, dar mai multi procurori la diferite nivele ierarhice s-au aliat cu mine, desi ar fi vrut, din cauza ofensei, sa ma manace de viu....asta nu vi se pare suspect? poate ca au, totusi, dreptate?