avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Conducerea unui cap tractor fara card tahografic
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Conducerea unui cap tractor fara card tahografic

Buna,stie cineva sa-mi spuna daca pot sa aduc din Olanda un cap tractor dotat cu thaograf digital,cu numere provizorii fara card tahografic?
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 21:53, 20 Noiembrie 2011
Din perspectiva mea nu, veti lua amenzi considerabile pe teritoriul Romaniei, daca veti fi prins de RAR.
Problema cardului tahograf este de autoritatea RAR si doar acestia va pot da lamuriri autorizate.Cereti de la acestia o autorizatie de circulatie pe o perioada limitata pt a aduce capul tractor in tara cu obligatia ca dupa ajungerea lui in tara sa-l echipati corespunzator.
Ultima modificare: Duminică, 20 Noiembrie 2011
Adrian Tudor, Consultant asigurari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract leasing - bunul contractat nu corespunde cu legislatia ionmec ionmec Am contractat in leasing in anul 2007 2 buc cap tractor VOLVO FM 4x2 T noi. Acestea au fost inscrise in circulatie pe numele LOCATORULUI conform art 4.1 din ... (vezi toată discuția)
Dubla asigurare pentru autorizatie de circulatie provizorie VONPAUL006 VONPAUL006 Am cumparat din Olanda un cap tractor care a avut o asigurare RCA pe 15 zile, emisa in Olanda si valabila in UE, deci si in Romania. Am ... (vezi toată discuția)
Transport echipamente de munca proprii cu tractor agricol+trailer -autorizare gabibotea gabibotea Daca societatea detine un tractor agricol+trailer, care este inscris in circulatie , pentru efectuarea transportului de utilaje proprii intre 2 judete pe ... (vezi toată discuția)