avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Completare cu o alta activitate la un punct de lucru.
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Completare cu o alta activitate la un punct de lucru.

Am un punct de lucru cu o anumita activitate. Doresc sa desfasor si alta activitate la acelasi punct de lucru. Mentionez ca in statut am acel cod caen (este chiar activitatea principala). Cum sa procedez sa fac acte pentru acea activitate.

Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 17:33, 21 Noiembrie 2011
Trebuie sa mergeti la registrul comertului si sa completati o cerere de mentiuni. Sa aveti actele care le aveti pentru autorizarea primei activitati pentru acel punct de lucru, actul constitutiv si copie de pe buletin.
Ultima modificare: Duminică, 20 Noiembrie 2011
george-neagu, moderator
Se depune o cerere de inregistrare mentiuni si declaratia model 3. Ambele formulare se gasesc pe site-ul ONRC sau la sediul institutiei. Cererea se depune fie de administrator / asociat, fie de o persoana imputernicita.
Pentru mai multa siguranta, insotiti cererea de o hotarare/decizie a AGA prin care asociatii hotarasc completarea obiectuluid e activitate desfasurat la sediul secundar si cu alte activitati (pe care le veti enumera).
nu este necesara hotarare AGA sau decizie asociat unic, activitatea este deja cuprinsa in actul constitutiv mai ales ca este chiar activitatea principala, ea trebuie doar autorizata in vederea desfasurarii la un punct de lucru. In acest moment aveti autorizarea desfasurarii ei la sediul social sau in afara sediului social - depinde cum ati inscris-o in declaratia model 2 de la infiintarea societatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adaugare obiecte de activitate - acte necesare vasilemihaela23 vasilemihaela23 Doresc sa mai adaug un obiect de activitate secundar (un nou cod CAEN) la cele 50 de puncte de lucru deja infiintate ale societatii noastre si vreau sa stiu ce ... (vezi toată discuția)
Autorizare obiect de activitate punct de lucru BiancaTudose BiancaTudose Buna ziua! Imi poate spune cineva de ce documente am nevoie pentru a autoriza la onrc un cod caen pentru un punct de lucru al unei societati? precizez ca ... (vezi toată discuția)
Mai multe cereri la registru marianna marianna am urmatoarele mentiuni pe aceeasi firma: infiintare punct de lucru desfiintare punct de lucru prelungire sediu punct de lucru extindere obiect de ... (vezi toată discuția)