avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1653 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... conflict de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

conflict de munca

varog sa imi spuna si mie cineva in cat timp se judeca un conflict de munca.Am fost la tribunal am depus dosarul si de la registratura mia dat termen de judecata tocmai in 04 2013 Este posibil asa ceva???In codul munci se spune ca se judeca la urgenta in 15 zile.
Cel mai recent răspuns: pinuriu , utilizator 06:59, 22 Noiembrie 2011
Formulati si depuneti la dosarul cauzei o cerere de preschimbare termen.Adevarul este ca instantele sunt foarte aglomerate.
si daca depun cererea in cat timp se judeca?
Ultima modificare: Luni, 21 Noiembrie 2011
pinuriu, utilizator
acestea sunt termenele , deoarece, cu exceptia situatiileor speciale, pentru persoane speciale:D( pensionari Militatri, ce au avut primul termen la o luna de zile de la depunere) muritorii de rand au primul termen peste cca 2 ani.
puteti face cerere de preschimbare de termen , dar, din experienta va spun ca toata lumea face , prin urmare sansele de admitere sunt ff. ,mici....explicatia este supraaglomerarea completelor ce intra cu cca 100 de dosare pe sedinta.
pot sa ma adresez la CEDO?ce sanse am?
Ultima modificare: Marți, 22 Noiembrie 2011
pinuriu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen de judecata indelungat gigelas gigelas Buna ziua, Pentru judecarea unei cauze (restituire taxa auto) s-a stabilit termen la 24.01.2013. Acest termen,mi se pare foarte indelungat. Avand in vedere ... (vezi toată discuția)
Cauza castigata la cedo sorana_g sorana_g Daca se castiga un dosar la CEDO, se mai poate cere redeschiderea procesului in tara ? (vezi toată discuția)
Cerere preschimbare termen ContSters147303 ContSters147303 Buna seara, Imi puteti spune in cat timp Tribunalul Buc da un raspuns la o cerere de preschimbare termen litigiu munca? Eu am obtinut un termen de judecare ... (vezi toată discuția)