Ioana Aldea 
	    	Consilier juridic

Ioana Aldea 
	    	Consilier juridic	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

Buna ziua!Daca am contract de munca cu 4 ore pot beneficia de imdemnizatia de crestere copil? Multumesc frumos!
~ final discuție ~
 rmn	                   

Buna ziua,lucrez de 4 ani la o firma care in ultimul an m-a trecut in contract cu 2 ore.Este vreo problema in obtinerea indemnizatiei de 600 leidaca cumva ... (vezi toată discuția)
	                    rmn	                   

Buna ziua,lucrez de 4 ani la o firma care in ultimul an m-a trecut in contract cu 2 ore.Este vreo problema in obtinerea indemnizatiei de 600 leidaca cumva ... (vezi toată discuția)

levantica	                   

Buna seara, pot beneficia de concediu de crestere copil, daca am 12 luni lucrate - din care 3 luni lucrate efectiv, cu norma intreaga si apoi concediu medical, ... (vezi toată discuția)
	                    levantica	                   

Buna seara, pot beneficia de concediu de crestere copil, daca am 12 luni lucrate - din care 3 luni lucrate efectiv, cu norma intreaga si apoi concediu medical, ... (vezi toată discuția)

monica_14	                   

Cate luni trebuie sa am lucrate minim astfel incat sa pot ramane insarcinata si sa beneficiez de concediu de doi ani pentru bebe? Lucrez cu carte de ... (vezi toată discuția)
	                    monica_14	                   

Cate luni trebuie sa am lucrate minim astfel incat sa pot ramane insarcinata si sa beneficiez de concediu de doi ani pentru bebe? Lucrez cu carte de ... (vezi toată discuția)