avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 714 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Preluare texte sau fragmente de pe site-uri publice - ...
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Preluare texte sau fragmente de pe site-uri publice - drept de autor

buna ziua.daca preiau un text sau niste fraze de pe un site si le folosesc intr-un scop comercial inseamna ca am incalcat drepturile de autor?precizez ca textul sau frazele se regasesc pe mai multe site-uri.incalc drepturile de autor?stiu ca citatele se folosesc doar in scop personal etc ...
Cel mai recent răspuns: Anamaria Plevit , Avocat 15:48, 21 Noiembrie 2011
mai bine precizati sursa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Utilizare in scop comercial vs. in scop necomercial buna ziua! ... Stefy26 Stefy26 Utilizare in scop comercial vs. in scop necomercial Buna ziua! La ce se refera mai exact utilizare in scop comercial vs. utilizare in scop ... (vezi toată discuția)
Drept de autor - utilizarea de imagini (fotografii, desene) de pe internet lara12 lara12 Bună ziua, Aș dori să redactez o carte de exerciții pentru elevi și am nevoie de ilustrații. Sunt destule pe internet, însă știu că aș putea să ... (vezi toată discuția)
Conditii preluare articol Zooby Zooby In ce conditii se poate prelua un articol de presa pentru a fi publicat doar in mediul online pe un blog de stiri ? (vezi toată discuția)