Andreea_Lita 
	    	Utilizator

Andreea_Lita 
	    	Utilizator	    

ynocentta 
	    	Utilizator

ynocentta 
	    	Utilizator	    

Art 42 din L nr 230/2007 Schimbarea destinatiei locuintelor,precum si a spatiilor cu alta destinatie decat acea de locuinta fata de destinatia initiala,conform proiectului initial al cladirii,se poate face numai cu avizul comitetului executiv si cu acceptul proprietarilor direct afectati cu care se invecineaza,pe plan orizontal si vertical,spatiul supus schimbarii
 eugen82 
	    	Utilizator

eugen82 
	    	Utilizator	    

eugen82, utilizator
 eugen82, utilizator 	
			~ final discuție ~
 eugen82	                   

art.42: Schimbarea destinatiei locuintelor, precum si a spatiilor cu alta destinatie decat aceea de locuinta fata de destinata initiala, conform proiectului ... (vezi toată discuția)
	                    eugen82	                   

art.42: Schimbarea destinatiei locuintelor, precum si a spatiilor cu alta destinatie decat aceea de locuinta fata de destinata initiala, conform proiectului ... (vezi toată discuția)

ionelsavu	                   

In urma cu 2 ani am cumparat un apartament la parterul unui bloc cu gandul de a transforma una dintre camere in spatiu comercial, aceasta avand un singur ... (vezi toată discuția)
	                    ionelsavu	                   

In urma cu 2 ani am cumparat un apartament la parterul unui bloc cu gandul de a transforma una dintre camere in spatiu comercial, aceasta avand un singur ... (vezi toată discuția)

marius_ciuperca	                   

Buna ziua,
doresc sa construiesc un balcon la parterul unui bloc. Am inteles ca este necesar avizul fiecarui propietar. 
Am obtinut avizul tuturor ... (vezi toată discuția)
	                    marius_ciuperca	                   

Buna ziua,
doresc sa construiesc un balcon la parterul unui bloc. Am inteles ca este necesar avizul fiecarui propietar. 
Am obtinut avizul tuturor ... (vezi toată discuția)