avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 597 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Memoriu suplimentare locuri procurori - 13 noiembrie ...
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Memoriu suplimentare locuri procurori - 13 noiembrie 2011

La examenul din aprilie 2008 s-au scos 30 locuri la judecatori si 50 la procurori. Ulterior s-au suplimentat locurile si au intrat 41 de candidati la judecatori si 82 la procurori. De la 8,30, media de intrare a coborat la 8 la judecatori, iar la procurori, de la 7,65 la 7,30, in conditiile in care nici concurenta si nici dificultatea subiectelor nu s-a comparat cu cea de acum.
Suntem vreo 15 candidati care am picat la procurori cu medie de intrare la judecatori. Nu credeti ca merita sa incercam sa depunem un memoriu la CSM, pentru o suplimentare de locuri la procurori? Nu suntem chiar asa de multi, exista un precedent si chiar nu avem nimic de pierdut.
Astept o reactie din partea celor aflati in situatia mea, as vrea sa depunem acest memoriu intemeiat pe argumente privind problemele din sistem cu criza de personal si incarcatura de dosare/magistrat, nu pe faptul ca am muncit mult in conditii dificile, pentru ca necazurile noastre nu ii intereseaza, ci doar binele sistemului.
Cred ca suntem mai bine pregatiti acum decat unii care au intrat mai demult pe mai multe locuri si cu subiecte mai usoare, pentru ca selectia a fost dura si subiectele grele, asa ca merita sa incercam. Cine stie, poate am gasi sustinere in oameni ca d-na LC Kovesi sau d-na MM Pivniceru...
Cel mai recent răspuns: ursuletz , utilizator 17:35, 20 Decembrie 2011
Suntem deja 6 oameni care vom depune un memoriu. Am pregatit niste date, o colega a inceput sa il redacteze, va rog sa imi trimiteti adresele voastre prin mesaj privat, ca sa intrati in grupul nostru. E mai bine daca suntem mai multi.
parerea mea personala este ca pierdeti timpul....
gabonne8107 a scris:

parerea mea personala este ca pierdeti timpul....
In afara de timp, ce au de pierdut?:)
Stiam ca sansele sunt infime, dar putem spune ca macar am incercat. Nu am pierdut foarte mult timp, dar oricum nu faceam mare lucru cu timpul acela, doar nu am reluat invatatul a doua zi dupa publicarea rezultatelor. Eu una am simtit nevoia unei pauze.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procuror fara inm???? ContSters6135 ContSters6135 am auzit un zvon cum ca s-ar fi dat o ordonanta prin care se vor numi procurori in regim de urgenta doar pe baza unui examen, fara a mai fi nevoie de admitere ... (vezi toată discuția)
Admitere inm nela.strugariu nela.strugariu este cineva dispus sa discutam pe forum azi? ceva noutati despre admiterea in INM?:-/ (vezi toată discuția)
Nu se mai organizeaza concurs de intrare in magistratura pentru cei cu 5 ani vechime danielled danielled Am auzit ca nu se mai organizeaza concurs pentru admitere in magistratura pentru cei cu 5 ani vechime, voi stiti ceva? (vezi toată discuția)