avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1136 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... modificare salariu unilaterala
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

modificare salariu unilaterala

Buna ziua,
Va rog sa-mi raspundeti daca pot modifica salariile la min pe economie (670 ) fara acordul salariatului, avand in vedere ca nu avem contract colectiv la nivel de unitate,deci singura lege ce trebuie respectata este hg 1193/2010.

Modificarea sa fie unilaterala din partea angajatorului.
Multumesc.:">
Cel mai recent răspuns: AndreiSRB , utilizator 12:43, 23 Noiembrie 2011
Eu intelesesem ca este vorba de o marire, nicidecum de o scadere ! In acest caz .....se schimba situatia, normal !
Credeti-ma ca am facut cateva decizii colective , le-am prezentat si la ITM ( cand era obligatoriu ) si au fost bine intocmite ! Evident, era vorba de marire si nu micsorare a salariului !
Daca deciziile erau ca efect al schimbarii unor legi e ok. Erau semnate de toti angajatii?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariul minim - mediu privat carmen.balan1967@yahoo.com carmen.balan1967@yahoo.com Am inteles bine ca salariul minim in mediul privat este de 700 lei ? (vezi toată discuția)
Salariul minim garantat pentru personal cu studii superioare 2011 ilysuciu ilysuciu salariul minim garantat pentru personal cu studii superioare incadrat in functii cc necesita studii superioare (vezi toată discuția)
Disponibilizare lider de sindicat dianamariadamian dianamariadamian Buna ziua tuturor!:D Am o nelamurire fff mare!Sunt presedinte de sindicat la filiala mea,ocup postul de economist si se face reorganizare...care sunt ... (vezi toată discuția)