avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1109 soluții astăzi
LIVE, ACUM (320 PARTICIPANȚI) Formarea angajaților și responsabilitățile SSM ale angajatorului: Cum să te conformezi efectiv și să eviți sancțiunile ITM
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general cum se integistreaza vita de vie?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

cum se integistreaza vita de vie?

Buna ziua
va rog sa imi spuneti cum se inregistreaza vita-de -vie si cum se face amortizarea ei?
Cel mai recent răspuns: miky2011 , utilizator 16:39, 22 Noiembrie 2011
mijloc fix grupa 2.4.2.6. cu 2 subgrupe, 2.4.2.6.1. intre 16-24 ani si 2.4.2.6.2. intre 12-18 ani

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrare pe rod si mijloc fix la vita de vie animis animis Buna ziua, Va rog daca imi spuneti din ce an e considerat mijloc fix vita de vie. Am inteles ca doar din anul 3 cand intra pe rod dar nu am nici o baza ... (vezi toată discuția)
Amortizare plantatie vita de vie pfa gabylili gabylili Exemplu: se inregistreaza in partida simpla o plantatie de vita de vie care reprezinta imobilizari corporale in curs de executie. Intrebarea noastra este cand ... (vezi toată discuția)
Obiect de inventar sau mijloc fix Bajinaru Ramona Bajinaru Ramona Buna ziua! Firma mea este o firma de constructii neplatitoare de TVA si platitoare de impozit pe profit. Intr-o luna a achizitionat o betoniera care are ... (vezi toată discuția)