Mihai Costache 
	    	Avocat

Mihai Costache 
	    	Avocat	    

Mihai Costache 
	    	Avocat

Mihai Costache 
	    	Avocat	    

~ final discuție ~
 cosminghe	                   

Buna ziua,

Am o problema, va rog ajutor cu un sfat, acum cateva zile un prieten ma rugat sa ii dau si lui masina mea imprumut pentru un ... (vezi toată discuția)
	                    cosminghe	                   

Buna ziua,

Am o problema, va rog ajutor cu un sfat, acum cateva zile un prieten ma rugat sa ii dau si lui masina mea imprumut pentru un ... (vezi toată discuția)

klaus86	                   

articolul 296^1 alineatul (1), dupa litera k) se introduc doua noi litere, literele l) si m), cu urmatorul cuprins:
“l) detinerea de catre orice ... (vezi toată discuția)
	                    klaus86	                   

articolul 296^1 alineatul (1), dupa litera k) se introduc doua noi litere, literele l) si m), cu urmatorul cuprins:
“l) detinerea de catre orice ... (vezi toată discuția)

mariusbt1	                   

un prieten pleaca cu masina sa la ukraina sa aduca tigari.eu ai spun sa ma ia si pe mine pana la ukraina deoarece vreau sa cumpar niste marfa[ ... (vezi toată discuția)
	                    mariusbt1	                   

un prieten pleaca cu masina sa la ukraina sa aduca tigari.eu ai spun sa ma ia si pe mine pana la ukraina deoarece vreau sa cumpar niste marfa[ ... (vezi toată discuția)