avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... revisal dovada banca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

revisal dovada banca

cine ma poate ajuta ....un angajat institutie publica imi cere dovada contract revisal pt banca.:((
nu reusesc sa l listez din program.stie cineva ???adica imi apar datele de identificare insa fara salariu si o parte din sporuri
cu stima tuturor
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:32, 29 Noiembrie 2011
cand deschideti revisalul , pe bara de sus aveti: registru, angajator, salariati, contracte, rapoarte...dati click pe rapoarte, apoi click pe raportul per salariat si aveti si optiunea de a lista
multumesc...insa cei de la banca nu vor din program raportul,ci de pe site insp muncii.iar acolo intampin probleme
Intr-adevar da eroare cand vreti sa printati.
Solutia ar fi sa deschideti Revisal-ul de pe site ITM, mergeti pe angajatul respectiv, dati Print Screen (de pe tastatura), apoi intrati in programul Paint si apasati Ctrl+V si atunci va apare ca o poza.
Acea poza o listati, o semnati, conform cu originalul si o inmanati angajatului.
va multumesc....asa este insa nedumerirea mea consta in:unde se vede salariu de incadrare???
cu stima
Ma intreb ce solutie ati gasit legat de dovada contractului. Cu siguranta vor fi tot mai multi care vor solicita dovada si vreau sa fiu pregati, daca se poate.
Am incercat diverse, tinand cont de sfaturile date... dar inca nu sunt multumit; atunci cand dau print screen de pe pagina ITM imi apar mai multi angajati, cu cnp-uri si adresa, iar la unul singur (sa zicem cel care a solicitat dovada) apare data si numarul contractului, functia si ca starea contractului este activa.
Nu am reusit ca de pe pagina itm-ului sa selectez doar datele unei singure persoane!

Alte discuții în legătură

Listare din registrul de evidenta al salariatilor- reges Georgidani Georgidani As dori sa ma informati cum se listeaza din Reges, mi s-a cerut de la banca o copie si contabila societatii unde sunt angajata nu stie sa listeze, a putut doar ... (vezi toată discuția)
Copii ale paginilor din registrul electronic tudorache_alyna tudorache_alyna Cum se pot face copii ale paginilor din registrul electronic care cuprind înscrierile referitoare la un angajat? Exista in programul Revisal o asemenea ... (vezi toată discuția)
Print screen la contorul de cuvinte alexandradian_a@yahoo.com alexandradian_a@yahoo.com Buna ziua, va rog ajutati-ma si pe mine. Cum fac print screen la contorul de cuvinte? Unde anume este tasta print screen? Va multumesc. Nu stiu daca am ... (vezi toată discuția)