avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 118 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit deplasare in UK pe perioada mai lunga
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

deplasare in UK pe perioada mai lunga

Buna ziua, am urmatorul caz: am un SRL pe servicii IT. Singurul angajat este asocitul unic, care este plecat timp de 3 luni in Anglia pentru a implementa un soft acolo. La sfarsitul celor 3 luni, SRL-ul din Romania va emite factura catre societatea din Anglia. Pe aceasta perioada de 3 luni, angajatul poate beneficia de diurna? De asemenea i se pot deconta toate cheltuielile de deplasare si sedere acolo?
Cel mai recent răspuns: Simion Patrascu , Consilier juridic 13:35, 26 Noiembrie 2011
Sigur ca da. Trebuie insa sa inregistrati in evidenta contractul in baza caruia s-a efectuat lucrarea si apoi factura, documentele de incasare, schimb valutar, etc...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva si impozit pe venit pentru firma prestatoare de servicii it in ue alexgacichevici alexgacichevici Buna ziua, Recent am deschis un SRL-D (platitor de impozit pe venit in momentul de fata). Eu sunt administrator si unic partener si ofer servicii IT pentru ... (vezi toată discuția)
Decont de cheltuieli extern contacafe contacafe Buna ziua! In urma unei deplasari externe am intampinat urmatoarele situatii si nu stiu cum ar fi corect sa procedez: -au plecat in deplasare doi angajati cu ... (vezi toată discuția)
Pfa in romania livreaza un serviciu in elvetia ilaszlo ilaszlo Buna ziua, Sunt PFA in Romania iar o firma din Basel e interesata sa-mi contracteze serviciile, dar printr-un SRL din Romania, eu urmand sa ma mut in ... (vezi toată discuția)