avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1674 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... camatarie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

camatarie

Cum pot dovedi ca doi creditori sunt camatari ? Politia poate face verificari prin intermediul birourilor notariale din judet ptr. a afla daca acesti camatari au imprumutat bani si altor persoane?
Cel mai recent răspuns: getuta , utilizator 16:21, 8 Octombrie 2008
Multumesc, Eva. O sa discut cu avocatul despre spalarea de bani. Multa sanatate.
Va doresc succes dar ma tem ca nu veti avea...
Da , e foarte complicat, asa spune si avocatul meu. In viata ni se intampla si lucruri urate, dar trebuie sa le facem fata, mai ales daca sunt cauzate de noi insine. Nu l-a obligat nimeni pe sotul meu sa ia bani de la ei, ...asa ca suportam consecintele. Dam banii inapoi si ne vedem de vietile noastre . Sanatate .
Imi pare rau dar cred ca v-ati fi complicat fara mari sanse.
Cred ca aveti un avocat priceput.

avocat Claudiu Lascoschi
Avacatul meu este super tare , isi merita toti banii si chiar ii voi da si mai mult. Multumesc mult dl.Claudiu .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre executare silita getuta getuta In mesajele anterioare am scris ca un imobil s-a adjudecat in urma licitatiei organizate de un executor judecatoresc si v-am tot intrebat daca pot depune ... (vezi toată discuția)
Anulare contract de impr.cu gar. imobiliara getuta getuta Se instituie ipoteca de rangul 1,2,3,4 si 5 pe un singur si acelasi imobil, in urma incheierii a 5 contr. de impr.cu garantie imobiliara. Imoobilul ipotecat se ... (vezi toată discuția)
Contr. de impr. in litigiu getuta getuta Au trecut 15 zile de cand s-a admis contestatia la executare , deci am o hatarare judecatoreasca defenitiva si irevocabila, in care scrie ca s-a anulat ... (vezi toată discuția)