avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Indemnizatie conducere contabil sef
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Indemnizatie conducere contabil sef

Buna ziua,

Imi puteti spune un contabil sef (personal contractual) poate primi indemnizatia de conducere de 40% ? Daca da, care sunt reglemantarile legale.
Cel mai recent răspuns: CFB , utilizator 12:52, 24 Noiembrie 2011
Sigur ca da, dar nu de..., ci pana la 40%.
Acuma depinde..."unde, cand si cum..."

Eu dau un exemplu: contabilul sef din invatamant. Este prevazuta limita maxima pana la 40% in anexa ultima din L. 63/2011 privind incadrarea si salarizarea in anul 2011 a personalului didactic si didactic auxiliar din invatamant.

Este vorba de un contabilul sef intr-un institut de cercetare. A venit prin concurs in 2010. In prezent beneficiaza de indemnizatie de conducere 40%, si are in subordine o singura persoana (economist). Serviciul finaciar-contabil este alcatuit din contabilul sef si un ecomonist. In aceste conditii, indemnizatia de conducere ii este acordata legal ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarizarea personalului auxiliar din invatamant apeiron2 apeiron2 Rog sa-mi raspunda cineva, in legatura cu salarizarea bugetarilor. Mai exact personalul auxiliar din invatamant , ce lege i se aplica pentru salarizare? ... (vezi toată discuția)
Legea 63/2011 Radamante Radamante In legea 63/2011( anexa.4 punctul 3) se stabileste ca secretarul șef* beneficiaza de un spor de in \\"limita maximă de 20%\\" si ca acest spor se ... (vezi toată discuția)
Salarizare capitaneanu_mioara capitaneanu_mioara In Școala noastră se află o d-nă profesor care a fost angajată cu contract de muncă pe perioadă determinată (01.09 1997- 31.12.2004) si incepând ... (vezi toată discuția)