avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... perioada suspendare - revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

perioada suspendare - revisal

In cazul unui salariat care a depus dosarul de pensie de invaliditate gr.II, cum evidentiem in Revisal perioada dintre momentul depunerii dosarului si primirea deciziei de pensionare si care este temeiul legal in care se face incadrarea suspendarii.
Cel mai recent răspuns: dobcosnic , utilizator 09:35, 30 Noiembrie 2011
Va multumesc pentru dezbatere, macar asa, am o liniste sufleteasca in sensul ca nu am gandit gresit problema.
Intr-adevar, este un mare vid legislativ in aceasta privinta ... problema este in sarcina legiuitorul de a modifica Codul Muncii astfel incat sa nu mai existe asemenea scapari ..mai este varianta concedierii in baza art.61 lit.c C.mun. ... poate intra in somaj pana la decizia de pensionare.
Mai am o nelamurire legata de modificarile salariale sau de alta natura ale salariatilor in intervalul 01.01.2011 si 01.08.2011, modificari evidentiate doar in actele aditionale , dat fiind faptul ca nu mai operam in carnete de munca si versiunea veche de revisal nu permitea inregistrarea acestora.
Hg 500 si 1105 nu prevad inregistrarea in revisal 506 decat a situatie prezente la 01.08.2011
Care este parerea dv in ceea ce priveste inregistrarea evolutiei salariatului in intervalul mai sus amintit ? Nu se face sau trebuia incarcat revisalul 506 cu toate modificarile de la 01.01.2011?
Eu asa am facut ... intr-adevar, perioada 01.01.2011 - 01.08.2011 nu apare nicaieri inregistrata.. nici in REVISAL si nici la ITM, decat ca incheiere, modificare de durata , functie, timp de munca si incetare c.i.m...
Nu am inteles cum ati procedat. Ati incarcat revisalul cu toate modificarile de la 01.01.2011?

Alte discuții în legătură

Pensionare invaliditate si revisal ContSters56278 ContSters56278 Cum procedez avand in vedere noile prevederi privind Revisal ul ,in cazul in care am un angajat care la 02.07.2009 depune cerere de intocmire dosar pensie de ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate - nelamuriri angajator RSB RSB Va rog sa-mi raspuneti si mie la urmatoarea intrebare: Daca o persoana angajata are ultima zi de concediu medical in data de 09.05.2012, (are 365 zile conceiu ... (vezi toată discuția)
Revisal - cum inregistrez incetarea activitatii unui salariat care a comunicat decizia tarziu BG BG Va rog sa-mi sugerati o solutie la urmatoarea problema: Un angajat trimite la sediul firmei astazi 10.01.2012 o decizie asupra capacitatiide munca, datata ... (vezi toată discuția)