avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale donatie din partea unui SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

donatie din partea unui SRL

Buna ziua

Am mai multe calculatoare, scaune, monitoare, etc (cumparate de firma, inregistrate ca obiecte de inventar), care sunt in stare buna de folosinta insa angajatii actuali nu le mai folosesc. De ceva vreme le tin in depozit insa as dori sa le donez unei scoli cu care firma noastra mai colaboreaza.

Imi puteti spune daca este posibil si cateva lucruri pe care le le-as avea de facut in acest sens? Ce ar presupune mai exact?

Ma intereseaza ce acte juridice si contabile as avea de facut.

Multumesc,

Cel mai recent răspuns: Mihail Zaharia-Ciorcila , Notar 02:13, 24 Noiembrie 2011
sunt complet amortizate bunurile mobile de care vorbiti?
puteti incheia un contract de mecenat .
trebuie sa intocmiti o hotarare aga si sa va prezentati la un notariat public.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare pe cheltuieli ContSters138151 ContSters138151 cum se inregistreaza pe cheltuieli la un magazin care efectueaza comert de produse nealimentare cu amanuntul, achizitia unor scaune? (vezi toată discuția)
Raspunderea membrilor comisiei de inventariere filipl filipl buna ziua as dori sa pun o intrebare : In 2011 am facut parte dintr-o comisie de inventar la o scoala ,inventar realizat si incheiat. In acelasi an scoala ... (vezi toată discuția)
Completare in registrul inventar si in fisa mijlocului fix LuceNera LuceNera Buna ziua. Mi-am infiintat de curand o PFA platitoare de TVA cu codul CAEN 4791 pentru un magazin online cu produse pentru animale (petshop). Pe scurt ... (vezi toată discuția)