avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 627 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Discutii juridice Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Discutii juridice Executare silita

Buna seara.As dori ca prin intermediul dumneavoastra sa primesc un raspuns.In urma unui proces de partaj fratele meu are de dat o sulta de circa 15000 lei.El are o pensie pe caz de boala si o suma fixa in cupon pentru intretinator si pe alt cupon pensie de handicap grad accentuat.In cazul unei executari silite poprirea se va face pe toate cele trei categori de venit sau doar pensia de boala????Cat ar fi procentul de poprire .
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 13:55, 24 Noiembrie 2011
Poprirea se poate face doar asupra pensiei de boala. Cota de retinere va fi de 1/3.
Se poate incerca si executarea bunului pt care fratele are de platit sulta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rate restante la banca danzarra danzarra buna ziua,in cazul unui credit luat doar cu cuponul de pensie si buletinul(credit de nevoi personale),se pot face executari silite(gen imobile,bunuri) sau doar ... (vezi toată discuția)
Executarea silita, poprirea pdn38 pdn38 cum se procedeaza cand primesiti o instiintare ,cu titlu executoriu de poprire pe comturi .beneficiez de pensie pe caz de boala cu grad de handicap grav. ... (vezi toată discuția)
Insolvabilă Natty922 Natty922 Mi se a pus poprire 100 lei pe pensia minimă de invaliditate de către bancă și pt că astfel nu se plătea datoria + penalități in aceasta viață ... (vezi toată discuția)