avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... retragere partener
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

retragere partener

in cadrul unui proiect POSDRU, un partener poate face cerere catre beneficiar ca isi anunta retragerea?mentionez ca e in primul an de implemantare si a primit 1 transa de prefinantare si 2 rambursari.ce bani trebuiesc dati inapoi?
va multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: florisiris , utilizator 11:37, 8 Decembrie 2011
nu ati apelat AM-ul programului?
contractul de finantare sau ghidul solicitantului nu prevede aceste situatii?
uneva trebuiesc specificate conditiile de parteneriat.
daca renunta la parteneriat in timpul implementarii eu cred ca este a si cum dvs m ca beneficiar renuntati la proiect,el este solidar in acest proiet si implementarea lui, mai ales ca a primit si transele de finantare.
nu stiu sigur,dar e posibil sa poata cesiona parteneriatul unei alte firme.
voi analiza situatia, oricum neplacuta pt dvs.
incercati la AMPOSDRU sa vedeti ce va vor spune.
Buna ziua,

Trebuie sa returnati catre Beneficiar partea de prefinantare care nu fost dedusa din cele 2 rambursari, in situatia in care nu a fost deja dedusa prefinantarea.
In situatia in care prefinantarea a fost dedusa integral prin cele 2 cereri de rambursare nu mai datorati nimic.
Trebuie sa formulati insa o cerere motivata privind retagerea dumneavoastra din parteneriat, mai ales ca la evaluarea capacitatii administrative si financiare de impelmentare a cererii de finantare a fost avut in vedere parteneriatul in ansamblu.

O zi buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Insolventa ong mara78 mara78 Buna ziua! Suntem o asociatie non-profit si derulam in prezent un proiect finantat prin POSDRU. Avand in vedere modificarile unilaterale ale Autoritatii de ... (vezi toată discuția)
Insolventa asociatie nonprofit mara78 mara78 Buna ziua! Suntem o asociatie non-profit si derulam in prezent un proiect finantat prin POSDRU. Avand in vedere modificarile unilaterale ale Autoritatii de ... (vezi toată discuția)
Proiect posdru hazi hazi Suntem un ONG care am avut calitatea de partener in cadrul unui proiect strategic POSDRU. ONG-ul este autorizat ca formator si a prestat activitatea de formare ... (vezi toată discuția)