avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... plangere la politie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

plangere la politie

buna
am inchiriat un teren, este trecut clar in contract ca la semnarea contractului trebuia incheiat un proces verbal de predare primire care nu s-a incheiat
este deasemenea trecut in contract ca la luarea mea in folosinta terenul trebuia lasat curat

proprietarul avea ceva materiale de constructii pe teren, l-am sunat de multe ori sa vina sa le ia caci ma incurcau si imi trebuia terenul curat. mi-a zis la telefon sa fac ce doresc cu ele caci nu ii mai trebuie (defapt problema e ca probabil nu avea unde sa le duca si nu vroia sa plateasca sa le duca)

o parte le-am aruncat, o parte le-am mutat

acum, cand am incheiat contractul de inchiriere s-a trezit ca ii trebuie inapoi si mi-a facut plangere la politie pentru furt.

este necesar sa imi iau un avocat pentru acest caz?
ma poate acuza ca am furat ceea ce nu exista trecut cu o evidenta clara ca mi-a predat?

multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:33, 24 Noiembrie 2011
In calitate de reclamant ii revine dreptul sa sustina si sa probeze in conditiile legii acuzele la adresa dvs

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chiariasul mi a furat din casa plicutet plicutet Buna ziua,in urma cu 2 luni am inchiriat o camera din aparatamentul mamei mele(cealalta camera fiind incuiata) pentru 3 luni de zile . Chiariasul a plecat fara ... (vezi toată discuția)
Probleme mari cu proprietarul unui imobil inchiriat eliz_k eliz_k Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea problema: am inchiriat un imobil. Am facut un contract direct cu proprietatul pe 6 luni in care se mentiona ca imobilul ... (vezi toată discuția)
Acuzat de furt, inselaciune si distrugere trask_d trask_d Buna ziua Situatia e in felul urmator Am locuit in chirie 1 an de zile am avut contract pe 2 ani pe care propietarul nu la inregistrat la fisc. La un ... (vezi toată discuția)