avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 194 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cum ma pot transfera ?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cum ma pot transfera ?

Buna ziua !
Sunt angajat la o primarie ,ca personal contractual , in functia de administrator de retea informatica. In acelasi timp ,la nivelul primariei exista un post de asistent medical comunitar care a fost ocupat pana la data de 01.10.2011 de o doamna care s-a pensionat . Am facut o cerere prin care am solicitat sa fiu transferat in interiorul primariei pe acel post de asistent medical intrucat meseria mea de baza este aceasta (asistent medical ) . Am fost informat ca doamna s-a pensionat insa a ramas sa lucreze in continuare dupa pensie ca sa nu se blocheze postul . Doamna mai are jumatate de norma si la un medic de familie din sat . Ca pensionar cate norme poti sa lucrezi. De ce sa te pensionezi daca ai atata forta de munca sa lucrezi mai mult decat cand erai activ ? Cum pot rezolva legal acest lucru ? Are temei legal mentinerea doamnei in functie ,desi este pensionara ?
Este imposibil din pct de vedere legal sa fiu transferat eu pe acel post ? Cate norme poate legal lucra un pensionar ?

Alte discuții în legătură

Dispozitie primar posibila? tudor1973 tudor1973 Buna ziua! Sunt angajat contractual in functia de administrator de retea la o primarie. Din luna decembrie a anului 2008 am fost mutat in locul unui coleg al ... (vezi toată discuția)
Tranferul dintr-o uat intr-un spas JANINA-ELENA JANINA-ELENA buna ziua, numele meu este Janina si as avea si eu o intrebare: lucrez in cadrul unei primarii ca asistent medical comunitar si sunt cu contract de munca, ... (vezi toată discuția)
Functionarul public jany_ro jany_ro Buna ziua, sunt angajata unei primarii in functie de asistent medical comunitar cu CIM pe perioada nedeterminata, cu fonduri de la sanatate. Am inteles din ... (vezi toată discuția)