avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Functionarul public
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Functionarul public

Buna ziua, sunt angajata unei primarii in functie de asistent medical comunitar cu CIM pe perioada nedeterminata, cu fonduri de la sanatate. Am inteles din discutiile purtate cu cel de la resurse umane, ca se scoate la concurs un post de functionar public, ce ma sfatuiti, as putea sa ma inscriu la concurs? as putea sa iau norma intreaga ca functionar public si jumatate de norma ca asistent medical comunitar?sau invers?
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:07, 5 Decembrie 2014
Art. 94 din Legea nr.161/2003 :
(1) Calitatea de funcţionar public este incompatibilă cu orice altă funcţie publică decât cea în care a fost numit, precum şi cu funcţiile de demnitate publică.

(2) Funcţionarii publici nu pot deţine alte funcţii şi nu pot desfăşura alte activităţi, remunerate sau neremunerate, după cum urmează:
a) în cadrul autorităţilor sau instituţiilor publice;

......

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incompatibilitate zapada2 zapada2 sint angajat ca inspector în cadrul unei primării ocupindu-ma de resurse umane și casierie,fiind funcționar public. pe lîngă aceasta funcție mai pot ... (vezi toată discuția)
Functionar public pe post contractual? Nemteanu Victoria Nemteanu Victoria BUNA ZIUA! POATE FI OCUPAT UN POST DE NATURA CONTRACTUALA RAMAS VACANT CA URMARE A ALEGERII INTR-O FUNCTIE DE DEMNITATE PUBLICA....DE CATRE UN FUNCTIONAR ... (vezi toată discuția)
Urgent chirieci chirieci Va rog sa-mi raspundeti daca ma pot transfera de pe postul de casier unde am fost mutata fara voia mea, pe vechiul post din cadrul biroului impozite si ... (vezi toată discuția)