avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1414 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Legea asistentei sociale
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Legea asistentei sociale

Corform noii legi a asistentei sociale cine are pensie de boala nu mai beneficiaza de intemnizaria de handicap?
Cel mai recent răspuns: IustitiaLegea , utilizator 08:55, 21 Decembrie 2011
Mai asteptati cateva zile ca legea sa fie publicata in monitorul oficial pentru a putea intra in vigoare.
Poate va este mai usor sa gasiti singur raspunsul aici:
[ link extern ]
legea a fost publicata ieri in Monitorul Oficial, o puteti gasi aici: [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tehnica legislativa. la ce data intra in vigoare o lege republicata? ContSters61634 ContSters61634 Salut, Am o mică nedumerire, republicarea unei legi la ce data intră în vigoare la data republicării sau tot la 3 zile? Poate pare banal dar am o ... (vezi toată discuția)
Incadrare in grad de handicap marilow marilow buna.sotul meu este pensinat de boala gr ii cu o pensie de 484 lei(i s-a pus stend la o artera, a facut 2 infarturi),m-ar interesa daca se poate sa mai ... (vezi toată discuția)
Drepturile persoanelor cu handicap conform noii legi a asistentei sociale catalinaciobotaru catalinaciobotaru Buna ziua, Un membru al familiei mele are certificat de handicap grav cu insotitor. Strangerea actelor necesare pentru eliberarea anuala a unui certificat ... (vezi toată discuția)