avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... apartament lasat amanet
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

apartament lasat amanet

Buna daca am un apartament si doresc un imprumut de la o persoana fizica de 10.000 de lei si aceasta mi-a pus o singura conditie sa ii las apartamentul amanet . Ce acte ar trebui facute la notar? Pot face un contract de imprumut in care sa pun clauza ca in cazul in care nu ii restitui suma de bani el va benficia de apartament?
Cel mai recent răspuns: CONSULTING TRADUCERI JURIDICE 0735643109 , Traducator autorizat 13:00, 25 Noiembrie 2011
hm... seamana a camata asta, nu????
mda cam asa ceva,dar exista vreo sansa legala de a face acest lucru,adica cel care imi imprumuta bani sa aiba asigurarea ca ii primeste inapoi in cazul acesta apartamentul.
se face contract la notar de imprumut , va sfatuiesc sa nu faceti prostia de amanet dc nu vreti sa "dormiti prin copac", cel mai bine e imprumut cu dobanda
Ultima modificare: Vineri, 25 Noiembrie 2011
CONSULTING TRADUCERI JURIDICE 0735643109, Traducator autorizat
bun si daca ma duk la un notar,cer sa autentific o hartie de imprumut cu dobanda? sau ce sa cer?
cereti un contract de imprumut unde specificati isi dobanda ceruta, normal, nu e nimic ilegal, este un acord de vointa intre 2 parti care prin autentificare are mai multa putere juridica
Ultima modificare: Vineri, 25 Noiembrie 2011
CONSULTING TRADUCERI JURIDICE 0735643109, Traducator autorizat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pentru achizitionarea unui imobil la ce trebuie sa fiu atenta? NONIE NONIE Buna zuia tuturor.Ajutati-ma va rog cu niste sfaturi in ceea ce priveste achizitionarea unui imobil. As vrea sa cumpar un apartament intr-un bloc vechi de la ... (vezi toată discuția)
Contract imprumut-persoane fizice-executare hotindumitru hotindumitru sunt din iasi si din cauza unor probleme am lasat apartamentul amanet la un camatar...si pt 10.000 de euro mia cerut camata 22.000 euro.iar in contract care la ... (vezi toată discuția)
Bani cu imprumut ipso ipso Buna ziua. Cineva are nevoie de bani pentru o afacere. Pot sa-i dau cu imprumut doar cu garantie imobiliara si daca am si eu un castig. 1. Cum pot face ... (vezi toată discuția)