Buna ziua. Daca in cadrul activitatii fimei (realizare de situri web) al carei administrator sunt folosesc calculatorul proprietate personala la care nu mai am nici macar facturile de acum 2 ani risc sa iau vreo amenda ceva? Ma pot acuza ca l-am furat si sa mi-l confiste? Banuiesc ca nu exista nicio posibilitate sa intru cu el in legalitate in cadrul firmei? Vreo hartie de mana ceva prin care eu persoana fizica imprumut pt folosinta calculatorul?
Contract de comodat prin care dvs. ca proprietar puneti la dispozitia societatii computerul. Atentie foarte mare cu licentele de folosire a programelor pe care le utilizati, una este folosirea unui program in interes personal si alta este folosirea unui program in scopul obtinerii de venituri.
Va recomand sa aveti licente de utilizare a programelor.
Nu trebuie nici comodat, nimic.
Firma furnizoare nu poate verifica cum este utilizat traficul de net.
Atata vreme cat platiti abonamentul, puteti arunca facturile la gunoi.
Oricum sunt pe persoana fizica si nu sunt deductibile.
Cum va poate acuza de furt atata vreme cat dvs platiti facturile de ani de zile.
Faptul ca dati net la firme, la tot cartierul sau la toata tara prin simpla conexiune personala nu intereseaza pe nimeni.
Oricum nu puteti sa dati mai mult decat aveti. Daca aveti 10Mb/s, atat aveti, atat platiti, atat folositi.
Faceti ce vreti cu viteza dvs si cu traficul dvs.
90% din trafic este oricum nefolosit.
Va faceti griji degeaba.
Marea majoritate a firmelor mici de acest gen utilizeaza contracte pe persoana fizica pentru firma din cauza pretului mai mic. Mai ales daca desfasurati activitatea acasa.