avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 754 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... restituire taxa imatriculare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

restituire taxa imatriculare

Buna Ziua
Am 2 camioane de 20 tone pentru care am platit taxa de prima imatriculare dupa legea veche.
Intrebarea este daca fac cerere pentru restituirea sumei,cer sa-mi restituie toata suma platita sau calculeaza ei si-mi restitue doar diferenta care nu trebuia incasata de ei, dupa noa lege?
multumesc
Cel mai recent răspuns: Istvan Dalyay , Avocat 19:12, 25 Noiembrie 2011
Nu exista nicio noua lege inca! Depuneti cerere de restituire integrala a taxei de poluare prin care aratati ca taxa a fost incasata nelegal, fiind contrara dreptului Comunitar! Motivati pe art. 117 Cod proc fiscala!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Completare cerere restituire taxa poluare toby18 toby18 pentru a depune la finante cerere de restituirii a taxei de poluare (platita in iulie 2010) este ok de utilizat modelul care l-am gasit mai vechi postat in ... (vezi toată discuția)
Taxa inmatriculare auto krystykv krystykv Buna ziua. Avand in vedere ca Romania a pierdut procesul la curtea Europeana cu taxa de inmatriculare , tot mai trebuie platita aceasta taxa ? Am si eu ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa kgula kgula am platit taxa de poluare, vineri, 06.01.2012, avand in vedere ca urmeaza ca legea 50/2008 modificata sa se abroge si sa intre in vigoare alta, dupa abrogarea ... (vezi toată discuția)