avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... plata serviciu salubrizare
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

plata serviciu salubrizare

Un membru al asociatiei de proprietari, a carei familie formata din 3 persoane locuieste efectiv in apartamentul pentru care se calculeaza intretinerea spune ca nu mai plateste 'gunoiul' pentru ca are contract cu o firma de salubrizare intr-o alta localitate unde are o casa si ca nu vrea sa plateasca in 2 locuri. Nu gasesc nimic in Legea 230 sau in normele de aplicare a acestei legi care sa sustina legalitatea celor sustinute de dumnealui. Eu stiu ca daca cel putin 15 zile pe luna sunt persoane care locuiesc efectiv in acel apartament, vor fi trecute la intretinere, iar la cheltuielile pe nr de persoane este inclus si serviciul firmei de salubrizare. Presedintele spune ca acea persoana are dreptate, deci la 'gunoi' va avea 0 lei. Este legal|X-(
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 07:16, 26 Noiembrie 2011
Nu are dreptate presedintele. Trebuie sa plateasca si la asociatia dumneavostra. La cealalta locatie plateste separat.
Cele trei persoane care sunt luate la calculul cotelor de intretinere produc gunoi in blocul la care faceti referire, nicidecum in cealalta localitate!
Atat solicitarea proprietarului, cat si aprobarea presedintelui dovedesc, inca o data, ca mintea romanului e tare sclipitoare, precum in reclamele acelea la detergenii de vase...
Cei "trei iezi cucuieti" trebuie sa plateasca gunoiul acolo unde il produc si il arunca, ca doara nu fac gunoiul la bloc si il duc in alta localitate sa-l arunce acolo!

Presedintele e ruda cu ei, de le da dreptate ... sau are cumva pierderi de discernamant ... sau habar n-are de lege?
Ultima modificare: Sâmbătă, 26 Noiembrie 2011
elga50, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata liftului si gunoiului de catre locatarii de la parter Silvesa Silvesa Va rog sa ne dati o mana de ajutor intr-o problema: suntem doua chiriase intr-un apartament situat la parterul unui bloc cu 9 etaje. Cheltuielile comune ... (vezi toată discuția)
Serviciu de salubrizare Nicu Radu Nicu Radu Parintii mei locuiesc intr-o comuna din judetul Arges, iar autoritatile locale ii obliga sa plateasca Taxa Locala pentru salubrizare, desi parintii mei nu ... (vezi toată discuția)
Gunoi aruncat in tomberonul blocului vecin surcelus surcelus Buna ziua! In blocul vecin este un coafor care isi arunca gunoiul in tomberonul blocului nostru unde este spatiu special amenajat pentru depozitarea gunoiului. ... (vezi toată discuția)