avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1183 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Modul de calcul al indemnizatiei de maternitate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Modul de calcul al indemnizatiei de maternitate

buna ziua ,as vrea sa stiu cum se va calcula prenatalul si postnatalul ,eu fiind in somaj de la 1 iul 2011 si inainte de somaj am pe cartea de munca un sal de incadrare de 720 lei cati bani voi lua ca somaj am 375 lei multumesc.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 15:59, 25 Noiembrie 2011
1. Pentru indemnizatia pentru concediu de maternitate se face media veniturilor brute pe ultimele 6 luni in care intra si indemnizatia de somaj si se immulteste cu 85%.
2. Pentru indemnizatia pentru CCC pana la doi ani se face media veniturilor nete pe cele 12 luni premergatoare nasterii in care intra si indemnizatia de somaj si se inmulteste cu 75% (dar nu mai putin de 600 lei).
Ultima modificare: Vineri, 25 Noiembrie 2011
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se calculeaza indemnizatia luscinia1987 luscinia1987 am intrat in prenatal pe 16 mai, salariul meu brut este de 840 lei....cum se calculeaza banii pentru prenatal si mai apoi banii ptr cresterea copilului pana la ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal/postnatal mirey08 mirey08 lucrez de 3 ani cu CM pe durata nedeterminata in domeniul vanzarilor, iar salariul meu este format din: -salariu fix + bonusari vanzari(variabile de la o luna ... (vezi toată discuția)
Concediu medical dupa somaj (sarcina 7 luni) Dana_Saigiu Dana_Saigiu Buna ziua,am si eu o intrebare,am depus azi concediul medical dupa somaj,dar nu mi-au zis cand vine,decat ca vine tot prin posta! Intrebarea mea este: vine ... (vezi toată discuția)