ContSters228228 
	    	Utilizator

ContSters228228 
	    	Utilizator	    

Gabriela Monica Ionescu 
	    	Consultant fiscal

Gabriela Monica Ionescu 
	    	Consultant fiscal	    

2. Daca am o masina achizitionata pe societatea "X", iar masina este folosita de administratorul societatii "X". Pentru ca sa-si poata deconta cheltuielile privind combustibilul trebuie sa se faca un contract de comodat intre societatea "X" si administrator sau bag direct cheltuieliele in contabilitate ?..
"bagati" direct cheltuielile in contabilitate.
3. Daca administratorul societatii "X" este administrator si la societatea "Y", ... o parte din cheltuielile privind combustibilul folosit pentru masina ce apartine societatii "X" pot fi decontate de catre administrator si la societatea "Y" in baza unui contract de comodat?...Daca DA, contractul de comodat intre ce parti se incheie?...Intre Societate "X" (careia ii apartine masina) si societatea "Y", sau intre Administrator si societatea "Y"?... Sau cum altfel?
contract de comodat (dar mai bine de inchiriere) intre X si Y.
 ContSters228228 
	    	Utilizator

ContSters228228 
	    	Utilizator	    

jooorj a scris:
contract de comodat (dar mai bine de inchiriere) intre X si Y.
Tot parerea mea ca-i mai avantajos comodatul decat inchirierea. De ce sa plateasca? Muta banii dintr-un buzunar in celalalt? Basca mai plateste si altele....:innocent:
 Gabriela Monica Ionescu 
	    	Consultant fiscal

Gabriela Monica Ionescu 
	    	Consultant fiscal	    

ContSters228228 
	    	Utilizator

ContSters228228 
	    	Utilizator	    

Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
  Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal 	
			 sub_bass2002	                   

Buna.
Am o intrebare si daca puteti va rog ajutati cat mai repede.
Am o firma care presteaza servicii la o alta firma. La firma respectiva nu este angajata ... (vezi toată discuția)
	                    sub_bass2002	                   

Buna.
Am o intrebare si daca puteti va rog ajutati cat mai repede.
Am o firma care presteaza servicii la o alta firma. La firma respectiva nu este angajata ... (vezi toată discuția)

mia_bv	                   

Buna ziua,
In cazul unui contract de comodat auto incheiat intre 2 societati comerciale, s.c. comodanta se mai poate folosi de autoturismul obiect al ... (vezi toată discuția)
	                    mia_bv	                   

Buna ziua,
In cazul unui contract de comodat auto incheiat intre 2 societati comerciale, s.c. comodanta se mai poate folosi de autoturismul obiect al ... (vezi toată discuția)

adriana__b	                   

Se poate incheia un contract de comodat in cazul urmator? 
O persoana (locatar) a incheiat un contract de inchiriere cu o societate (locator) pentru un ... (vezi toată discuția)
	                    adriana__b	                   

Se poate incheia un contract de comodat in cazul urmator? 
O persoana (locatar) a incheiat un contract de inchiriere cu o societate (locator) pentru un ... (vezi toată discuția)