Am avut o relatie in concubinaj cu cetatean turc din care a rezultat o fetita care in prezent are 6 anisori, cand l-am cunoscut si bineanteles dupa ce am ramas insarcinata am avut surpriza de a afla ca de fapt asa zisul meu viitor sot este castorit cu o romanca . Au urmat discutii dar numai aveam ce face in privinta copilului si in final a venit pe lume lucru pe care nu il regret. Anul trecut am avut proces pt. incredintare minor am castigat procesul , dar pe parcursul procesului turcul a recunoscut ca are o sotie si ca a dorit ca eu sa locuiesc cu copilul impreuna cu nevasta lui, lucru total neacceptat de mine.
In prezent eu locuiesc cu copilul meu in Bucuresti la o cunostiinta unde am si flotant la adresa respectiva, turcul locuieste cu sotia sa in voluntari cu contract inchiriere in voluntari.
Eu a-si dori ca programul de vizitare sa se faca doar in prezenta mea, deoarece imi este frica ca turcul sa nu scoata copilul din tara si totodata are si un comportament mai recalcitrant fata de mine cat si de copil.
Ce sanse am ca eu sa castig un program de vizitare "doar" in prezenta mea ??
Ce dovezi ar trebui sa aduc ??
cred ca e o teama nejustificata cat nu-l poate scoate din tara decat cu acordul scris al dvs, are familie si afaceri aici. Sper sa aduceti alte sau si alte motive pt ca vizita sa se desfasoare in prezenta dvs
Copil!
rpetre79
La divort nu am stiut ca pot avea dreptul sa imi vizitez copilul incredintat sotului.Ce pot face acum dupa 6 ani sa-l pot vizita,deoarece tatal nu-mi ... (vezi toată discuția)