Sotia mea a avut un SRL care nu a functionat niciodata. In octombrie 2004 a decedat. Nu a functionat nici dupa deces.
Dupa o perioada de timp factorul postal a inceput sa lase, la adresa mea, la anumite intervale de timp, avize adresate SRL-ului. La posta, de fiecare data, nu mi-au dat plicul deoarece nu aveam stampila S.C.
Nu de mult, am solicitat de la oficiul postal adresa expeditorului, l-am cautat pe internet si i-am transmis un e-mail, prin care am solicitat sa-mi trimita scrisoarea si sa adauge si numele meu pe plic, ca sa-mi fie inmanata de postas.
In fapt, expeditorul era un intermediar din Valcea, care a retransmis cele comunicate de mine, "spre competenta solutionare, organului fiscal pe raza caruia se afla sediul societatii".
Dupa ceva timp am primit o scrisoare pe numele decedatei mele sotii, pe care postasul mi-a inmanat-o, de aceasta data. Continutul scrisorii parca m-a trasnit. Prin scrisoare o invita pe decedata mea sotie, la sediul AFP, pentru restante fiscale de 4563 lei.
Deplasandu-ma la sediu, am aflat ca trebuie sa achit eu aceasta taxa in valoare de 4563 lei (necalculata la zi), care reprezinta taxele forfetare pe 2009 si 20010.
In nepriceperea mea nu pot concepe ca mi se poate cere asa ceva. Am fost si sunt total inafara problemelor legate de SC.
Avand in vedere cele de mai sus, pot avea castig de cauza daca apelez la o instanta de judecata???