avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 242 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Porumbei vecin = stricaciuni
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Porumbei vecin = stricaciuni

Ma puteti ajuta cu un sfat va rog sa stiu ce am de facut. Am un vecin care are curtea casei lui in spatele casei mele. Are cca. 200 de porumbei care stau zi de zi pe acoperisul casei mele si imi distrug tigla. de asemenea, mi-a distrus zidul de la casa, mi- scos caramizi de la fundatie. Nu ma pot intelege deloc cu el si nu ma lasa sa imi repar zidul casei. Nu vrea sa isi tina porumbeii inchisi si nu stiu cum sa ii mai gonesc de pe casa. Ce pot face, unde sa merg cu cereri in temeiul legii? va multumesc.

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/for...
Cel mai recent răspuns: ContSters118550 , utilizator 13:05, 27 Noiembrie 2011
eu in locul tau as incerca o friptura de porumbel!
Ultima modificare: Sâmbătă, 26 Noiembrie 2011
cassy, utilizator
guest000 a scris:

eu in locul tau as incerca o friptura de porumbel!


:)))), reclamatie la politie incercati in prima faza
feceti o [langere la politie sa-i puna in vedere ingradirea in tarc ,contrariu aplicati dreptul de posesie , similar fructelor ce trec granita la vecin - adica incepeti prinderea si taerea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecin de rea credinta vali_ned vali_ned Ma puteti ajuta cu un sfat va rog sa stiu ce am de facut. Am un vecin care are curtea casei lui in spatele casei mele. Are cca. 200 de porumbei care stau zi de ... (vezi toată discuția)
Mizerie porumbei Iael Iael Intr-o casa alaturata al carei acoperis este degradat au patruns o multime de porumbei .Problema este ca din aceasta cauza in curtea mea e permanent o mizerie ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! ce pot face in urmatoarea situatie? locuiesc la oras,la ... sykes sykes Buna ziua! Ce pot face in urmatoarea situatie? Locuiesc la oras,la casa, distanta dintre case fiind de cel mult 15 metri . De cateva luni vecinul a inceput ... (vezi toată discuția)