....tinand cont ca in 2008 am luat un credit pe 30 de ani in franci elvetieni echivalentul a 50000 de euro , azi platesc cam 1950 ron,rata.Dar....intre timp s-au schimbat datele problemei ,adica sunt angajat la alta firma ,s-au modficat veniturile mele si dovedind cu acte ca salariul meu si al sotiei este de 1340 ron,ce as putea face in cazul de fata ?.La momentul actual am facut o cerere catre banca de a-mi injumatatii rata pe o perioada de 3 luni ,cu posibilitatea de prelungire inca 3...As vrea sa platesc catre banca doar acei 1340 ,dar ce e de facut ? Ma poate ajuta cineva cu un sfat?
:love2:
@azael spune ca imprumutu' e deja pe... 30 de ani!... ce sa mai refinanteze?!
"refinantarea la alta banca- solutie" e similar (ca dificultate) cu a cere angajatorului marirea salariului ca "solutie", sau a mai gasi inca un angajator, ca sa acopere ratele.
practic, imposibil.
MULTUMESC pentru sfaturi,am sa incerc o reesalonare a ratei,caci alta solutie nu intrezaresc.Refinantare ,nici nu se pune problema, caci la venitul actual nu am nici o sansa.Eram curios sa aflu daca e ok ,tinand cont de veniturile actuale(1340 si eu si sotia) daca nu exista o lege care sa ma protejeze si pe mine ~tinand cont ca astea sunt veniturile actuale a familiei ~caci e imperios necesar sa traiesc si eu ....nu? am si eu nevoie de ceva bani ptr cosul lunar ....NU exista o alta solutie?Caci sincer nu as vrea sa imi pierd casa la care muncesc ....Multumesc anticipat...