avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Cum pot sa imi scad rata la banca?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Cum pot sa imi scad rata la banca?

....tinand cont ca in 2008 am luat un credit pe 30 de ani in franci elvetieni echivalentul a 50000 de euro , azi platesc cam 1950 ron,rata.Dar....intre timp s-au schimbat datele problemei ,adica sunt angajat la alta firma ,s-au modficat veniturile mele si dovedind cu acte ca salariul meu si al sotiei este de 1340 ron,ce as putea face in cazul de fata ?.La momentul actual am facut o cerere catre banca de a-mi injumatatii rata pe o perioada de 3 luni ,cu posibilitatea de prelungire inca 3...As vrea sa platesc catre banca doar acei 1340 ,dar ce e de facut ? Ma poate ajuta cineva cu un sfat?
:love2:
Cel mai recent răspuns: azael , utilizator 06:53, 29 Noiembrie 2011
Refinantarea la o alta banca este singura solutie.
Succes !
@azael spune ca imprumutu' e deja pe... 30 de ani!... ce sa mai refinanteze?!

"refinantarea la alta banca- solutie" e similar (ca dificultate) cu a cere angajatorului marirea salariului ca "solutie", sau a mai gasi inca un angajator, ca sa acopere ratele.
practic, imposibil.



Ultima modificare: Duminică, 27 Noiembrie 2011
ContSters228228, utilizator
MULTUMESC pentru sfaturi,am sa incerc o reesalonare a ratei,caci alta solutie nu intrezaresc.Refinantare ,nici nu se pune problema, caci la venitul actual nu am nici o sansa.Eram curios sa aflu daca e ok ,tinand cont de veniturile actuale(1340 si eu si sotia) daca nu exista o lege care sa ma protejeze si pe mine ~tinand cont ca astea sunt veniturile actuale a familiei ~caci e imperios necesar sa traiesc si eu ....nu? am si eu nevoie de ceva bani ptr cosul lunar ....NU exista o alta solutie?Caci sincer nu as vrea sa imi pierd casa la care muncesc ....Multumesc anticipat...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Creante vs datorii ContSters123067 ContSters123067 luculus a scris: \"Precizez ca in contract scrie ca daca valoarea apartamentului se modifica independent de vointa partilor, banca poate cere garantii ... (vezi toată discuția)
Problema impreviziunii in noul cod civil Adalbert Gabriel Gazdovici Adalbert Gabriel Gazdovici Afara de o multime de lucruri criticabile noul cod civil mai contine si lucruri bune. Un exemplu este introducerea teoriei impreviziunii [quot]Art. 1.271. ... (vezi toată discuția)
Noul cod civil gutersergiu gutersergiu Avind in vedere faptul ca la 01.Octombrie 2011 intra in vigoare noul Cod Civil as dori sa intreb daca cauzele aflate pe rol la aceasta data vor fi ... (vezi toată discuția)