avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa de timbru
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa de timbru

cunoasteti cumva locul unde se plateste timbrul judiciar si taxa judiciara de timbru in situatia unui proces in Bucuresti, procesul urmeaza a avea loc la Tribunalul Bucuresti si bineinteles la depunerea cererii de chemare in judecata trebuie atasate timbrele si taxele?
multumesc!!!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:17, 27 Noiembrie 2011
Le gasiti la oficiul postal din tribunal. La parter prima camera in partea dreapta.

Taxa judiciara o puteti plati la Administratia Financiara din localitatea/sectorul dvs. Puteti sa platiti si la CEC-ul din interiorul tribunalului, prima camera la stanga
Ultima modificare: Duminică, 27 Noiembrie 2011
Alexandru Munteanu, Avocat
Timbrele judiciare le achizitionati de la unitatile postale
Taxa judiciara de timbru se achita la casieriile administratiilor fiscale

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde se platesc taxele de timbru judiciar? cosmincebuc cosmincebuc Buna ziua, va rog sa imi spuneti unde se platesc taxele de timbru judiciar in situatia urmatoare: (avand in vedere ca nu se mai platesc pentru toate sectoarele ... (vezi toată discuția)
Cit si unde se plateste taxa de timbru si timbrul judiciar pentru o contestatie in anulare? Dana Marin Dana Marin Doresc sa fac o contestatie in anulare la judecatoria sectorului 4 si as vrea sa stiu cum si cit, unde se plateste taxa de timbru si timbrul judiciar de ce ... (vezi toată discuția)
Dosar divort nu gasesc timbre judiciare in bucuresti niculinu niculinu Buna ziua, Vreau sa mi fac dosarul pentru divort si nu am gasit timbre judiciare, doamnele de la posta mi-au spus ca nu se mai gasesc, ce as putea sa fac? ... (vezi toată discuția)