avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract de vanzare cumparare al unui imobil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract de vanzare cumparare al unui imobil

buna ziua.parintii mei au un apartament cumparat in anul 1994 si au incheiat un contract de vanzare cumparare cu R.A.D.E.T.A.F.L Calarasi.in anul 2004 s-a pierdut contractul si ei au mers la aceasta institutie pentru a rezolva problema,li s-a dat o copie legalizata la notar si li s-a spus nu o sa aiba nicio problema.anul acesta eu a trebuit sa-mi schimb buletinul si la evidenta populatiei am intampinat o problema,mi s-a spus ca acel act nu e valabil si ca ei nu lucreaza cu legalizari.mi-au spus sa merg la R.A.D.E.T.A.F.L Calarasi sa cer un duplicat,am mers si cei de acolo mi-au spus ca nu pot sa imi dea duplicat si ca actul pe care il am eu e valabil.ce trebuie sa fac in acest caz?de unde pot obtine duplicat sau de ce anume am nevoie pentru a-mi putea face buletinul?e adevarat ca acea copie legalizata tine locul originalului si daca da de ce nu vor sa mi-o primeasca la evidenta populatiei.sau ne trebuie duplicat?astept raspuns va rog frumos spuneti-mi unde trebuie sa merg?multumesc
Cel mai recent răspuns: andreeamonica , utilizator 16:23, 28 Noiembrie 2011
Solicitati de la Biroul de Carte Funciara eliberarea unui extras CF de informare.
La evidenta populatiei veti prezenta acest document in original.
si sigur cu acest document nu o sa ma mai dea inapoi?banuiesc ca stiti ce cozi sunt la evidenta populatiei si sper sa nu stau iar 2 ore degeaba.o sa merg la Biroul de Carte Funciara sa vad ce rezolv.va multumesc frumos.o sa va anunt daca rezolv sau mai intampin alte probleme.si nu stiu daca apartamentul are carte funciara.cum aflu?mergand acolo?
Ultima modificare: Luni, 28 Noiembrie 2011
andreeamonica, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sper sa fiu ajutata de data asta, va multumesc! simoneangel simoneangel Am pus o intrebare dar se pare ca n-am pus-o bine. Nici unul dintre cei care mi-au raspuns nu au inteles ce vreau eu de fapt. Vreau sa imi fac o noua CARTE DE ... (vezi toată discuția)
Am pierdut actul de proprietate al apartamentului kocs kocs Am pierdut actul de proprietate al apartamentului si totusi as vrea sa-l vand. Ce pot face in aceasta situatie? Mentionez ca am cartea funciara a acestuia. (vezi toată discuția)
Obtinerea unui nou contract de vanzare-cumparare pe apartament 83marius 83marius Cum se poate obtine un duplicat sau un document care sa aiba valoare originala a unui act de vanzare cumparare? Am pierdut acest act original de vanzare ... (vezi toată discuția)