avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 630 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale propunere colaborare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

propunere colaborare

Buna ziua, as avea nevoie de ajutor as avea nevoie de un model propunere de colaborare intre un service auto si o companie de asigurari. Va rog fff frumos daca ma puteti ajuta urgent. Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: Simion Patrascu , Consilier juridic 06:56, 5 Decembrie 2011
Vad ca nu va ajuta nimeni. Dati-mi un mesaj privat pentru a va trimite direct pe mail-ul dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua - nu mai primesc newsletters de la avocatnet marial marial nu stiu ce s-a intimplat dar de aprox 2 saptamini nu mai primesc nimic de la dvs,am gresit cu ceva? maria (vezi toată discuția)
Factura Silviu FA Silviu FA Buna ziua,in urma cu 1 an de zile am apelat la serviciile celor de la necesit. Am platit comezile care au fost concrete. Am cerut oprirea colaborarii. Necesit ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare si distributie (comert international). gabriela.c gabriela.c Am primit spre studiu un contract de vanzare si distributie de la un potential partener ungur al societatii pentru care lucrez. E ceva nou pentru mine. Nu am ... (vezi toată discuția)