avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 194 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Lipsa acte auto Austria
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Lipsa acte auto Austria

Salut! Am cumparat un Bmw e36 cu numere de austria, si am primit ca acte Cartea masinii si certificatul ala galben Teill 2. Acum am vrut sa inmatriculez masina pe Bulgaria ca la noi in tara nici o sansa si acolo mi au zis ca nu pot pentru ca am lipsa Teill 1. Ce pot sa fac in momentul de fata? Daca are cineva o idee va rog ....
Cel mai recent răspuns: Lycidas , utilizator 19:20, 28 Noiembrie 2011
Soliciti de la autoritatea care tia eliberat acel Teill2 un altul Teill1, cam asa sta treaba, ori imputernicesti pe cineva cu act notarial tradus si legalizat sa te reprezinte in numele tau si pentru tine sa obtina acel teill1, drum bun.;) Apropos nu mai pot circula masini inmatriculate in strainatate o perioada mai mare de.....vezi OG.....en.

cu stima....,
Ultima modificare: Luni, 28 Noiembrie 2011
Lycidas, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatricularea in romania a unui autovehicul cumparat din bulgaria uskatu uskatu Salutare! Am cumparat o masina din Austria. In Romania am scos numere rosii de trei ori, dupa care am inmatriculat-o in Bulgaria pe firma (sunt trecut in ... (vezi toată discuția)
Lipsa acte alexutzcl alexutzcl buna ziua.am si io o problema am cumparat acum o luna o masina din austria si am fost la o firma de asigurari si am luat numere provizori pe 8 zile si mi-sa ... (vezi toată discuția)
Circulatie cu numere provizorii de germania pentru 3 zile relu58 relu58 Buna ziua, Am cumparat din Germania o masina second hand pe care am adus-o pana in Romania avand documentele masinii: briful mare, briful mic, verificarea ... (vezi toată discuția)