avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... despre rezultate la magistratura
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

despre rezultate la magistratura

Sal! As vrea si eu sa stiu pe ce site pot gasi rezultatele de la magistratura. Multumesc.
.... pe www.just.ro
-F.Cons este prima asociatie profesionala din Romania care are o platforma de comunicare si de decizie electronica; aici se pot lua in mod statutar decizii prin votul electronic al membrilor sai. In plus, nici o actiune sau act al echipei de conducere, inclusiv cele financiare, nu este valabil daca nu este postat electronic pentru a putea fi consultat de orice membru.

Un mecanism de reprezentare rezonabil permite si altor asociatii profesionale sa devina membre si sa isi exprime votul in functie de forta lor de mobilizare interna.Alegerile pentru participarea in echipa de conducere au loc anual in baza proiectelor prezentate de candidati.

Obiectivele generale ale asociatiei sunt: promovarea si punerea in practica a Codului Deontologic; dezvoltarea de standarde profesionale si metode de acreditare transparente si corecte in conditii egale pentru orice aplicant, fara nici o discriminare; incurajarea dezvoltarii profesionale prin publicarea de reviste, carti, rapoarte si alte documente; recompensarea activitatilor profesionale deosebite prin recunoasteri publice, premii si participarea in comisiile si pozitiile importante ale asociatiei.Alte probleme specifice consilierilor juridici pentru care cautam solutii sunt: proiecte de educatie in domeniul negocierii si medierii, impreuna cu alte organizatii specializate; promovarea unor modificari legislative care sa clarifice chestiunile de importanta pentru practica profesiei: independenta de opinie; conflictul de interese; privilegiul comunicarilor cu angajatorul; practica multidisciplinara;obligatia instruirii permanente; organizarea profesionala in raport cu politicile europene privind concurenta.

Printre membrii nostrii puteti gasi colegi care profeseaza la firme
multinationale: British American Tobacco, Raiffensen, Citibank, Linde Gaz Romania

Pentru a sublinia relatia speciala pe care o avem cu ACC Europe
[ [ link extern ]
asociatiei noastre Grupul ACC Europe, format din membrii ACC din Romania si care, prezidat de Directoarea Departamentului Juridic al British American Tobacco. Impreuna reprezentam
ACC Europe in Romania si punem la dispozitia colegilor din e-F.Cons informatii deosebit de utile pentru profesia de consilier juridic.

Cotizatia anuala este in suma de 100.000 lei, intrucit costurile noastre sunt foarte reduse.

Te poti inscrie si completind un formular in format electronic.
Cei care doresc sa se inscrie in ACC Europe vor primi in mod gratuit calitatea de membru al e-F.Cons

Detalii despre inscriere: e_fcons@yahoo.co.uk

Dan STOICA, LL.M.
Presedinte e-F.Cons
Reprezentant al ACC Europe in Romania


Pentru detalii despre inscriere, scrie-ne la: e_fcons@yahoo.co.uk
ave magistre,
sunt zzaxro (yahoo-LiRD) prin nov-dec.2k3,
pe atunci luam apararea LiRD, si va acuzam pe nedrept pentru , ca fiind o tentativa de IComm (canal intern, bisericutse), care lasa deschisa varianta constituirii de forumuri pe materii juridice, pe functii juridice, etc. - chiar si acum cred ca s'ar fi creat o ANARHIE.
dar initiativa DEMOCRATIEI ATENIENE NU ARE NIMIC COMUN CU ANARHIA, si dvs. faceti dovada ca SE POATE TRAI SI DEMOCRATIC - faceti un exercitiu al democratiei si VA FELICIT.
mult succes,
...fortuna vis
maximilian
(080106-brasov)

--------------------------------
F.Cons este prima asociatie profesionala din Romania care are o platforma de comunicare si de decizie electronica; aici se pot lua in mod statutar decizii prin votul electronic al membrilor sai. In plus, nici o actiune sau act al echipei de conducere, inclusiv cele financiare, nu este valabil daca nu este postat electronic pentru a putea fi consultat de orice membru.
[...]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prima organizatie nationala a consilierilor juridici recunoscuta international Asociatia Forumul Electronic al Consilierilor Juridici din Romania [e-F.Cons] a fost invitata si admisa in clubul organizatiilor nationale membre ale European ... (vezi toată discuția)
Obligativitate formular letric inscriere membru cotizant cristiturcin cristiturcin Buna seara, este obligatorie completarea unui formular letric pentru inscrierea ca membru cotizant in cadrul unei asociatii? Daca nu, care sunt ... (vezi toată discuția)
Reprezentarea membrilor din filialele unei asociatii Alexandru Munteanu Alexandru Munteanu Caz ipotetic: Urmează a fi înființată o asociație națională care se preconizează că va avea peste 1000 membri în primii 2 ... (vezi toată discuția)