avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1129 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... vizita
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

vizita

As avea nevoie de un sfat .Suntem in divort, avem un baietel de 1 an si jumatate. Tatal a cerut urmatorul program de vizita: de 2 ori pe luna ,1 saptamana din Sarbatorile de Paste la mine, 1 saptam din cele de Craciun la el (alternativ de la un an la altul) plus o luna in vacanta de vara. Nu am absolut nici o obiectie la un astfel de program, dar cand va fi copilul putin mai mare. Tin sa precizez ca seara copilul nu se culca fara mine si plange daca ma vede ca ies din casa. Ce program de vizita as putea sa-i propun in intampinarea pe care o sa o fac ?(avem proces in decembrie) tinand cont de varsta foarte mica a copilului si de faptul ca nici nu locuim in acelasi oras. Va multumesc.
Va opuneti la programul propus avand in vedere varsta si necesitatile unui colil atat de mic si cereri sa fie viztat doar in prezenta dvs. cateva ore (doua ore ) . Cand copilul va creste este liber sa solicite schimbarea programului. Daca va opuneti nu-i va da copilul la domiciliul sau.Trebuie sa faca dovada ca stie sa-l ingrijerasca . sa-i faca mancarica etc , laptele ...ca are conditii sa-l tina peste noapte .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lnterpretare decizie divort notar ContSters400040 ContSters400040 buna ziua, ma confrunt si eu cu urmatoarea situatie. Am divortat in luna septembrie2014, avem un copil minor de 6 ani. Am fost la notar pentru a divorta si ... (vezi toată discuția)
Buna! copil crescut de mine aproape opt ani, program de vizita ... Lauraaa89 Lauraaa89 Buna! Copil crescut de mine aproape opt ani, program de vizita stabilit de instanta pentru tata, in fiecare marti si primul si al treilea weekend din luna, ... (vezi toată discuția)
Program vizitare copil 8 luni marevna marevna Imi puteti da, va rog, un exemplu de program de vizitare de catre tata pentru un bebelus de 8 luni in timpul sarbatorilor: Craciun, Revelion, Paste? (vezi toată discuția)