Rebbeca 
	    	Utilizator

Rebbeca 
	    	Utilizator	    

alexandrugroza 
	    	Utilizator

alexandrugroza 
	    	Utilizator	    

ContSters178374 
	    	Utilizator

ContSters178374 
	    	Utilizator	    

Rebbeca 
	    	Utilizator

Rebbeca 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 ContSters77368	                   

Bună ziua. Pe scurt am să povestesc cele întânplate cu rugămintea ca să mă îndrumaţi ce să fac. În anul 2006 mi-am falsificat c.i prin aplicarea ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters77368	                   

Bună ziua. Pe scurt am să povestesc cele întânplate cu rugămintea ca să mă îndrumaţi ce să fac. În anul 2006 mi-am falsificat c.i prin aplicarea ... (vezi toată discuția)

kroko35	                   

Buna ziua,
daca sunt acuzat in doua dosare care in momentul de fata sunt inca la procuror pot beneficia de legea 202/2010 ? sunt acuzat in dosarul meu de ... (vezi toată discuția)
	                    kroko35	                   

Buna ziua,
daca sunt acuzat in doua dosare care in momentul de fata sunt inca la procuror pot beneficia de legea 202/2010 ? sunt acuzat in dosarul meu de ... (vezi toată discuția)

saria	                   

Buna , as dori sa stiu la se s-ar putea astepta un prieten care a facut fals in acte la solicitarea unui credit, care l-a si primit si acum este cautat de ... (vezi toată discuția)
	                    saria	                   

Buna , as dori sa stiu la se s-ar putea astepta un prieten care a facut fals in acte la solicitarea unui credit, care l-a si primit si acum este cautat de ... (vezi toată discuția)