Art.14. Membrii xxxxxxxx care incalca prevederile reglementarilor din domeniul pescuitului sportiv, ale prezentului statut ori care, prin activitatea lor, aduc daune sau afecteaza in orice mod imaginea si reputatia asociatiei li se aplica una dintre urmatoarele sanctiuni:
a)Avertisment b)Suspendarea dreptului de exercitare a pescuitului sportiv pe timp de pana la 1 an. c) Excluderea din organizatie.
Presedintele poate fi sanctionat in acest caz?
Adunarea generala nu s-a intrunit si nu a aprobat bilantul pe 2010.
(2)Adunarea generala se convoaca o data pe an in sesiune ordinara si de cate ori este nevoie in sesiune extraordinara, precum si o data la 5 ani, pentru alegeri, de catre presedinte sau la cererea a cel putin unei treimi din numarul membrilor organizatiei.
In 18.08.2006 s-au implinit 5 ani.Cei 1000 de membri au cotizatia la zi dar este grei sa-i adun,ce alta varianta am?
Trebuie sa faceti un efort sa-i convocati, poate acum ca iarna au mai mult timp liber si sa faceti alegeri pentru ca acum conducerea nu va mai reprezinta. In plenul adunarii se pot propune si masuri fata de fosta conducere. Constituiti-va intr-un grup de initiativa care sa mobilizeze acea treime. Faceti un tabel cu toti membrii cu drept de vot (cu nume si prenume, cnp sau serie legitimatie de membru daca aveti asa ceva, adresa, telefon de contact si semnatura). In capul paginii prezentati initiativa de convocare a adunarii generale a asociatiei, conform art. .. din statut, cu urmatoarea ordine de zi:....(detaliati pe puncte alegere organe de conducere, modificare statut, modificare cotizatie membrii care e hotarata de plenul adunarii, diverse). Pentru ca practic nu aveti comitet de conducere, treceti si locul de intalnire, data, ora.
Anuntati si conducerea.
Preluare ong
olga2011
Am gasit o asociatie non profit pe care as putea sa o preiau eu cu inca doua colege.nu stim care sunt pasii pe care trebuie sa-i parcurgem .Sigur am dori sa ... (vezi toată discuția)